Varaždinska 48, Babinec  |  Telefon: 042/208-693

Vladimira Nazora 49, Vinica  |  Mobitel: 0998115477

Trg Ivana Perkovca 25, Varaždin  |  Telefon: 042/639-775

O Pekarnici Petri

o nama

Pekarnica Petra osnovana je 2006. godine kao malo obiteljsko poduzeće.
Zahvaljujući Vašem povjerenju mi smo se razvijali i širili lepezu naših proizvoda, tako da Vam danas nudimo stotinjak vrsti kruha, peciva i slastica. Prisutni smo u školama, dječjim vrtićima, staračkim domovima i trgovinama diljem županije. 2009. godine uveli smo HASAP sustav higijene i kvalitete naših proizvoda.

Događanja

 • Četvrtak, 17 Travanj 2014 Pekarnica Petra bila domaćin vatrogasne vježbe
  Pekarnica Petra bila domaćin vatrogasne vježbe U gašenju i spašavanju sudjelovali vatrogasci iz Lovrečana i PGD Ruše. Za subotu, 12. travnja vatrogasci DVD-a Babinec planirali su održati internu vatrogasnu provjeru osposobljenosti vatrogasne postrojbe za gašenje požara i spašavanje ljudstva iz goruće zgrade. U dogovoru s vlasnicima proizvodno prodajnog kompleksa pekarnice Petra održavanje vježbe planirano je za 16 sati popodne. Plan gašenja i spašavanja unesrećenih zaposlenika iz proizvodnog dijela zgrade, kao i evakuaciju zatečenih ljudi u prodajnom prostoru osmislio je zapovjednik Mario Vnuk, a u realizaciju same vježbe uključili su se i vatrogasci DVD-a Lovrečan Dubrava i kolege iz PGD-a Ruše.
  Više...
 • Ponedjeljak, 24 Listopad 2011 Pekarnica Petra iz Babinca proslavila 5 godina rada
  Pekarnica Petra iz Babinca proslavila 5 godina rada Pekarskim proizvodima pridodali slastice i torte. Prije pet godina Petra i Mladen Dobrotić iz Babinca otvorili su poduzeće PIM doo, a u sklopu vlastite firme na jesen je otvorena i pekarnica u kojoj su rad započeli supružnici Petra i Mladen i brat mu Marijan. Prodaja pekarskih proizvoda u  početku se vršila u vlastitom prodajnom prostoru koji se nalazio u sklopu novootvorene firme, a kasnije su se pekarski proizvodi plasirali i u ostalim trgovinama. S vremenom se proizvodnja proširila, tako da pekara Petra danas proizvodi kruh i svježe pecivo, a proizvodni program nadopunjen je i slastičarskim proizvodima i kolačima. Proširila su se i prodajna mjesta, a s početna tri radnika tvrtka ove godine zapošljava 18 djelatnika.
  Više...
 • Ponedjeljak, 11 Prosinac 2006 Otvorena pekara u Babincu
  Otvorena pekara u Babincu Otvorena pekara poduzeća «PIM» u Babincu. U otvaranje poduzeća i izgradnju pekare Petra i Mladen Dobrotić iz Babinca uložili su oko 800 tisuća kuna. Nakon osnivanja poduzeća «PIM» doo prišlo se izgradnji zgrade za proizvodni pogon u kojem je danas smještena oprema, odnosno suvremeno postrojenje za proizvodnju pekarskih proizvoda i lisnatog tijesta. Polovinu sredstava osigurali su i namaknuli sami uz pomoć roditelja, rodbine i prijatelja, a 400 tisuća kuna osigurano je kreditom banke. Zahvaljujemo svima koji su nam na bilo koji način pomogli, općini Cestica, poduzeću «Meteor» koje je izvodilo građevinske radove, a svakako bez pomoći brata Marijana i njegove obitelji kao i ostalih članova uže i šire familije, prijatelja i susjeda do otvaranja objekta bilo bi skoro nemoguće doći – naglasili su vlasnici.
  Više...
Imate pitanja? Pošaljite nam upit putem kontakt obrasca
© 2014 Pekarnica Petra. Sva prava pridržana. Izrada ORION informatika i trgovina